Tips bra hotell i Barcelona


Tips bra hotell i BarcelonaHär på Hotellbarcelona.nu hittar du flera tips på bra hotell i Barcelona. Vad som är ett bra hotell för just dig beror självfallet på vad du planerar att göra under ditt besök men även på vilken budget du har när det gäller ditt boende. Vi har därför valt att exempelvis presentera ett urval av billiga hotell för dig som inte vill lägga allt för mycket av dina pengar på boende.

Med tanke på att Barcelona är en storstad med flera olika stadsdelar som i sin tur har helt egna särdrag har vi även valt att presentera tips på hotell i specifika områden. Många som besöker Barcelona för första gången vill exempelvis bo nära den berömda gatan La Rambla och flanera i den gamla stadsdelen Ciutat Vella.

Tips på bra hotell i BarcelonaFör många av Barcelonas besökare under sommaren är det tips på bra hotell vid Barcelonas strand som känns mest värdefulla. Andra vill uppleva pulsen i stadsdelen Gràcia. Oavsett vad du planerar att göra under ditt besök i Barcelona hoppas vi kunna ge dig ett par värdefulla tips. Vi är dock medvetna om att det finns massor av aktiviteter och tips på trevliga områden i staden som vi inte tar upp här så vill du tipsa oss är du mer välkommen att kontakta oss.